Car

Reparatii transpalete manuale, transpalete elevataoare, transpalete electrice, stivuitoare manuale, stivuitoare electrice, stivuitoare semi-electrice.

Car

Prin efectuarea operatiilor de intretinere si revizie se determina starea tehnica a transpaletelor si principalele operatii ce urmeazã a se efectua, care constau în general din:

 Periodicitatea si volumul lucrarilor de intretinere si revizie se stabileste in functie de complexitatea motostivuitorului / electrostivuitorului, regimul de functionare si conditiile de mediu in care lucreaza.

         Car

Service Transpalete

Service – intretinere, revizii si reparatii capitale pentru echipamente de ridicat si manipulat (electrostivuitor, motostivuitor , transpaleta manuala, transpaleta electrica).

Amveko

Asiguram identificarea si livrarea pieselor de stivuitoare in 24-48 ore. Colaboram cu service-uri atestate ISCIR in vederea reparatiilor, reviziilor si intretinerii stivuitoarelor diesel, electrice sau GPL, transpaltelor manuale si electrice, stivuitoarelor manuale; mentinind in stare de buna de functionare echipamentele si asigurand piesele de schimb pentru orice tip de stivuitor sau transpaleta.

            

PARTENERI